19. helmikuuta 2018

Kahden ja puolen vuoden tauko

Viimeisin kirjoitus on jäänyt jännittäviin tunnelmiin vuoteen 2015, kun olin syksyllä lähdössä mieltä kutkuttavalle matkalle Afrikkaan. Ja uskokaa pois, sitä se totta tosiaan olikin! Afrikan reissun jälkitunnelmat on myös vihdoin päivitetty virallisesti tekstin muotoon:

Pitkän ja vaivalloisen kulttuurishokin jälkeen myös moni muukin asia on muuttunut. Ensimmäisen 3.8.2011 julkaisuni unelma on toteutunut, sillä valmistuin jouluna 2016 sosiaalihuollon ammattihenkilöksi. Sosionomi-kirkon nuorisotyönohjaaja lähetyssihteerin pätevyydellä valmiina palvelukseen! Jep, ei oo helppoa nimike. (Lähetyssihteerin pätevyys koostuu 8 opintopisteen lisätyöstä, jonka voi suorittaa perusopintojen ohella Diakissa.)

Valmistumisen jälkeen oli helppoa siirtyä työelämään, sillä olin saanut jatkaa kesätyötäni syksyn opintojen ohella vastaanottokeskuksessa sosiaaliohjaajan tehtävissä. Eivät turhaan mainosta opintojen aikana työharjoittelujen ja kesätyöpaikkojen merkittävyyttä!

Lisäksi elämä on heittänyt jonkinlaista häränpyllyä Afrikan reissun jälkeen, joka on avannut uusia ovia ja mahdollisuuksia edetä elämässä. Mainittakoon pitkän parisuhteen päättyminen ja  lämpimän yhteisöllinen sinkkuelämä kahden rouvan kanssa kimppakämpässä. Kissa jäi edelliseen talouteen, mutta onneksi kimppakämpässä oli kissoja kaksin verroin! Tutustuin myös pahamaineiseen Tinderiin, joka ei lopulta ollutkaan niin pahamaineinen kuin osasin odottaakaan. Jo ensimmäisillä treffeillä sattui osumaan oikein mukava herrasmies, jonka kanssa on saanut ihmetellä maailmaa.

Näin loppukaneettina pitäisi varmaan asettaa uusia tavoitteita tai unelmia blogiin, jotta sen seuraaminen ja lukeminen olisi mielekästä. Nyt kuitenkin tuntuu, että kaikenlaisten projektien päivittäminen ja kirjoitusinnon palaaminen pitää mielekkyydestä huolen.


Tervetuloa mukaan seuraamaan!

2 kommenttia:

  1. Kimppakämpän kissat voivat hyvin, ja rouvakin on ollut pariutuneena jo puolisentoista vuotta, yöpymisosoite sijaitsee Espoossa. Elämä jatkaa kulkuaan. Mukavaa kevään odotusta sinulle ja Tinder-miehelle. T. Wanha Rouwa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia samoin! Onpa mukavaa, että kommentoit :)

      Poista